KYRIAD Hotel Saint-Quentin

75 €Executive Kamer
van

De Executive Kamer van ons hotel Kyriad in Saint-Quentin is helemaal ingericht voor mensen op zakenreis. Deze is ruimer dan de Comfort kamer, en bij uitstek geschikt om heerlijk bij te komen en te ontspannen na een lange werkdag. De Executive kamers zijn uitgerust met een ruime badkamer, naar gelang uw voorkeur met douche.

U zal bij aankomst ontvangen worden met koffie- en thee voorzieningen, en u kunt profiteren van alle gratis faciliteiten die door het hotel ter beschikking worden gesteld, inclusief natuurlijk wifi om nog even werk af te maken dat u overdag begonnen was.

Profiteer van het comfort van onze Executive kamers, en geniet van een moment van ontspanning in een sfeervolle inrichting. Wij stellen tevens een seminarszaal ter beschikking voor de organisatie van conferenties.
Maar onze Executive Kamer is ook geschikt voor een stel die een wat ruimere kamer zoekt dan de comfort kamer, met een badkamer voor meer comfort.

*Pas op, aan deze aanbieding zijn voorwaarden verbonden, u wordt verzocht te bellen naar +33 (0)3 23 08 45 00 om de verblijfsdatum te bevestigen.